Skip to main content

Algemene voorwaarden Mireille Droste Photography / Een Pure Foto

Hieronder staan de algemene voorwaarden van Mireille Droste Photography / Een Pure Foto, hierna te noemen Mireille Droste Photography, gevestigd aan de Kerkweg 37, 7561 PS Deurningen.

CONTACTGEGEVENS:

MIREILLE DROSTE PHOTOGRAPHY / EEN PURE FOTO
Kerkweg 37
7561 PS Deurningen

Tel. +31 6 815 622 21
E
-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK-nummer: 08207491
BTW-nummer: NL001653779B33

Website https://mireilledroste.nl
Facebook https://facebook.com/mireilledrostephotography
Instagram https://instagram.com/mireilledrostephotography

ALGEMEEN

Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte en/of overeenkomst in de ruimste zin des woords, tussen Mireille Droste Photography en de (potentiële) klant, hierna te noemen: “Klant”.

STANDAARD FOTOSHOOT PAKKETTEN

Voor de standaard fotoshoot pakketten, zoals vermeld op de website, gelden, indien van toepassing, de additionele tarieven voor:

  • Privé fotoshoots vanaf 5 personen;
  • Fotoshoots op locatie meer dan 10km vanaf postcode 7561;
  • Additionele losse digitale fotobestanden (aangeleverd via WeTransfer);
  • Vakprints en fotoalbums.

Deze additionele tarieven zijn vermeld op de tarievenpagina onder het kopje overigen.

VOORUITBETALING RESERVERING FOTOSHOOT

Bij een fotoshoot reservering wordt een aanbetaling van de opnamekosten vooraf in rekening gebracht. Deze aanbetaling wordt op de eindfactuur in mindering gebracht.

ANNULEREN GEPLANDE FOTOSHOOT

Een fotoshoot kan door de Klant kosteloos tot 14 dagen voor de geplande datum geannuleerd worden. Indien u een vooruitbetaling heeft gedaan, zal deze op hetzelfde rekeningnummer terug geboekt worden.

Bij annulering minder dan 72 uur van tevoren wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. 

Mocht het voor Mireille Droste Photography om bepaalde reden onmogelijk zijn om op de afgesproken dag aanwezig te zijn, door ongeval/ziekte of andere vorm van overmacht, zal de fotosessie worden afgelast en eventueel kosteloos worden verplaatst.

Een GLAM shoot dient vooraf betaald te worden. Dan is het de shoot definitief. Let op! Omdat het een actie betreft en wij onze tijd daarvoor inplannen, kunnen wij uw geld niet terug storten bij een annulering.

De Glam gaat door bij minimaal 12 aanmeldingen, anders zal er een andere dag worden gepland. 

Als u tijdens de reportage ergens ontevreden over bent of iets niet mooi vindt, dient u dit direct bij Mireille Droste aan te geven. Dat geeft de fotografe de mogelijkheid op dat moment andere opties te bekijken. Klachten achteraf hierover worden als niet gegrond beschouwd.

Het is niet toegestaan om tijdens de reportage opnames te maken of te fotograferen met eigen telefoon en/of camera.

CADEAUBONNEN EN KORTINGSCODES

Cadeaubonnen en persoonlijke kortingscodes zijn een jaar geldig na afgiftedatum.

AUTEURSRECHT

Het auteursrecht van de gemaakte foto's berust bij Mireille Droste Photography. De foto's blijven eigendom van Mireille Droste Photography. Het gebruiksrecht van de foto's berust bij de Klant.

De Klant geeft Mireille Droste Photography toestemming om alle gemaakte foto’s te gebruiken voor zakelijke en commerciële doeleinden zoals blog, portfolio, nieuwsbrief, sociale media, fora, eigen gebruik en eventuele toekomstige activiteiten.

Mireille Droste Photography zal foto’s niet zonder toestemming van de Klant aan een ander (commercieel) bedrijf doorspelen. Bij publicatie in een (online) magazine zal altijd toestemming van de Klant worden gevraagd.

De Klant ontvangt een (online) preview van de fotoshoot, zodat daaruit een keuze gemaakt kan worden.

Het is niet toegestaan om deze preview, op welke manier dan ook, te vermenigvuldigen. Hieronder vallen ook schermafbeeldingen of foto's van de previews voor eigen gebruik.